Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Jan en Gerrie Jannink Jan en Gerrie Jannink schreef op 16/11/2011 om 12:28:
Houdt U van rust, prachtige omgevingen, grote kans op mooi weer, uitgestrekt wandelgebied en een verblijf in een zeer gaaf gerestaureerd, gezellig huis voorzien van alle comfort? We hebben ons uitstekend vermaakt ook m.n. de tuin, voorzien van een groot aantal fruitbomen. Voor ieder een aanrader.
Trudy en Wim Lowenthal Trudy en Wim Lowenthal schreef op 13/11/2011 om 12:34:
In september waren wij een week in jullie huis om te genieten van de Franse nazomer. Het weer was uitstekend, dus we hebben goed gebruik kunnen maken van de tuin met de terassen en we hebben echt genoten van de boomgaard met al het fruit dat het te bieden had. En dan die stilte, geweldig! Echt aan te raden om even verlost te zijn van de stress, het rumoer en de dagelijkse sleur. In de avond, als de buitentemperatuur naar beneden valt, was er de gezelligheid van het knusse huis. Even de de houtkachel aan en met een glas goede wijn kom je de avond perfect door! Met alle comfort dat het huis heeft ontbreekt het je aan niets. En dan 's nachts de sterrenpracht, we waren het bijna vergeten dat het nog is te zien. Nou daar dus wel. De omgeving is ook in de nazomer een aanrader, we hebben echt uren gewandeld zonder tegenliggers of file-wandelaars. Dat je je dan tegoed kunt doen aan de pracht van al die herftskleuren, de vergezichten en de mooie foto-genieke plekken is bijna niet voor te stellen. Wij kunnen jullie huis dan ook een ieder aanbevelen.
O en F O en F schreef op 28/09/2011 om 12:36:
In september een weekje "Morvandelle" gedaan. Het is een fantastische week geworden. We hadden de quad meegenomen om de omgeving te bezichtigen en dat ging prima over de zandpaden, de Morvan is erg de moeite waard. Vriendelijke mensen die je netjes te woord staan. Het meer nabij het huis staat leeg i.v.m. onderhoud, maar het laat erg goed zien hoe het 60 jaar geleden was, een bizar gezicht met die oude bruggen en zwarte boomstronken. Dat de natuur erg dichtbij is blijkt wel uit het feit dat we 's nachts een keer bezoek hebben gehad. We werden wakker van gekraak van noten. We dachten eerst dat het de hond van boer Roland was. Met een zaklamp het gekraak in het volle licht gezet.....sta je gedurende een halve minuut oog in oog met een das, prachtige witte streep op z'n kop en hij (of was het een zij?) bleef maar kijken. Een fantastische ervaring! Al met al een heel fijne tijd gehad in Arringes! Prima huisje, bedankt!
Judith Pols Judith Pols schreef op 18/08/2011 om 12:38:
Hallo William en Wendelmoet, We hebben jullie huis goed kunnen vinden, was niet te missen met de routebeschrijving! We hebben een heerlijke week gehad in jullie huis. Een heel sfeervol ingericht huis en een prachtige verzorgde tuin hebben jullie! We hebben goed weer gehad, (op de laatste dag na) en overdag vooral heerlijk buiten verbleven, stukjes gewandeld met de kleinste in de rugdrager en o.a. Chateau Chinon en het Lac de Pannecière bezocht. Lekker met een bourgogne wijntje in de zon in de tuin waar ook de kinderen zich prima hebben vermaakt. Als ik aan de week in de Morvan denk; denk ik aan het uitzicht over de heuvels, het bezige gezoem van de bijen in de lavendel, de vier ganzen die hun dagelijkse rondje doen over het erf, de stilte, het knusse huis. Mooie vakantieherinneringen! Dankjewel, Gijs, Judith, Eline en Jolijn.
Lia en Guus van der Laak Lia en Guus van der Laak schreef op 20/07/2011 om 12:41:
Wij zijn hier al een aantal keren geweest. Heerlijk 's morgens in de schommelbank met een bakje koffie de zon zien opkomen. Daarna douchen en naar Chateau-Chinon vers (stok)brood halen en natuurlijk vers beleg. Kaassoorten genoeg! Heerlijk om buiten te zitten met een goed boek of er op uit en een wandeling naar het Lac. Dit jaar gaan we weer, maar dan nemen we de hengels mee. Kortom een fijn en luxe huis met/in een mooie omgeving.